Zoner profil                                  zoner-logo

      Az InPage.hu oldalait a Zoner kft. forgalmazza. A ZONER cég történelme messzire a múltba nyúl egészen 1993ba, amikor először megnyílt az első szoftver részleg. Első szoftver a Zoner Calisto (külföldön Zoner Draw) nevet kapta, mely a kifejlesztésétől egészen mai napig több mint 30 díjat elnyert.  

       A ZONER társaság egy Cseh eredetű cég, legnagyobb Cseh forgalmazó, mely grafikus szoftverekkel, digitális fényképekkel, multimédiákkal és internetes publikációval foglalkozik. A grafikus editorokon kívül fejleszt olyan programokat is, melyek mindennapi használati eszköz a digitális fényképezéshez, multimediális publikációra vektoros klippartokkal vagy kódok fejlesztésére.  

        Webhosting csapatunk 1998ban jött létre és mostanáig ismert: Csehországban Czechia, Szlovákiában SlovakNET. Czechia (Cseh Informatikus Szerver) az egyik legismertebb és legrégibb része csapatunknak, melynek több éves tapasztalata van. 1998ban jött egy új termékkel ált elő, InShop néven, és három hónapjára a leghasználtabb program lett az internetes vásárlásra.       

       További információkat a zoner.hu weboldalakon olvashat 

InMail.hu                      inmail-logo

     Az @inMail.hu-t a ZONER társaság kezeli. @inMail.hu a legnagyobb helyet kínálja a merevlemezén (100 MB) az üzenetek tárolásához. Az Üzenetek száma nem limitált. @inMail.hu könnyen átlátható grafikus tartománnyal rendelkezik, a www böngészo által kezelt postafiók részére.Postafiókját a @inMail.hu szerveren POP3 vagy IMAP4 protokoll által is használhatja, illetve tetszésszerinti email ügyfelet választhat további pluszdíjak nélkül vagyis ingyen. 

       További információkat az InMail.hu weboldalain olvashat